Wie is Eef

Wie is Eef

Graag stel ik mij aan u voor: Mijn naam is Eveline Maas, maar vrienden noemen mij meestal Eef. Sinds 15 jaar ben ik werkzaam in de makelaardij, zowel bij meerdere makelaars als bij een woningcorporatie. Tijdens mijn werk zie ik veel foto’s van aangeboden huizen voorbij komen. En helaas ook heel veel gemiste kansen! Een gedateerde inrichting, een rommelige kamer zonder duidelijke functie, een onverzorgde tuin of slecht belichte foto’s nodigen vaak niet uit tot een bezichtiging. Om maar te zwijgen over leegstaande huizen.

Ik dacht dit moet beter kunnen. Daarom heb ik de opleiding verkoopstyling gevolgd bij House of KIKI, bekend van het tv-programma Uitstel van Executie. Hier heb ik de kneepjes van het vak geleerd en direct in de praktijk gebracht. Veel verkochte huizen verder kan ik zeggen dat het echt werkt! Een lege ruimte mist sfeer en de grootte is voor potentiële kopers lastig in te schatten. Met (kartonnen) meubelen en diverse accessoires , wordt een huis binnen een dag budgetvriendelijk ingericht. Dit kan ook bij uw huis!