Partners

Partners

Frank vastgoed fotografie

Wanneer uw huis verkoopklaar is, wilt u deze natuurlijk zo goed mogelijk in beeld brengen. Vastgoed fotografie is een vak apart. BELEEF werkt samen met een specialist op dit gebied. Deze fotograaf biedt speciale tarieven aan in combinatie met verkoopstyling. Er wordt gebruik gemaakt van de meest recente apparatuur met de beste foto's als resultaat.

Uiteraard is het ook mogelijk om de foto's te laten verzorgen via uw eigen makelaar. Ik werk graag samen met de fotografen van Zibber, Topr of Zien24.

Ook makelaars hebben het voordeel van verkoopstyling ontdekt. BELEEF Verkoopstyling werkt in opdracht van diverse makelaars in de regio om uw huis zo goed mogelijk te presenteren.

Kin Makelaars , Van den Bosch Makelaars , De Makelaars van Altena, Carré /de Wit Makelaars en Houmes Makelaardij zijn al overtuigd van de meerwaarde van verkoopstyling.

BELEEF Verkoopstyling maakt onder andere gebruik van kartonnen meubels van Cubiqz. Handig in gebruik, makkelijk te verplaatsen, niet duur en haast niet van echt te onderscheiden.